Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 55€

Σχετικά με εμάς

Στόχος μας είναι η δημιουργία κάτι μοναδικού για εσάς!

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πρωτότυπα και μοναδικά κεραμικά προϊόντα για να διακοσμήσετε τους αγαπημένους σας χώρους ή να εμπλουτίσετε τις καθημερινές σας απολάυσεις, καθώς και να σας δώσουμε ιδιαίτερα ξεχωριστές επιλογές δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για να το πετύχουμε αυτό τα προϊόντα μας τα διαλέγουμε από βραβευμένους και κορυφαίους καλλιτέχνες του χώρου της κεραμικής οι οποίοι έχουν αφοσιώσει όλη τους την ζωή για τελειοποιήσουν τις υψηλές τεχνικές που χρειάζονται για να φτάσει ένα τελικό προϊόν τους στα χέρια σας.

Το όνειρο μας

Όνειρο μας είναι να φτιάξουμε μία κοινότητα που θα σας ταξιδεύει στον κόσμο της κεραμικής αλλά και άλλων τεχνών που δημιουργούν μοναδικά χειροποίητα προϊόντα και να σας γνωρίσουμε τους αντίστοιχους καλλιτέχνες. Πιστεύουμε ότι ζούμε σε μία εποχή όπου όλα είναι τυποποιημένα και παράγονται μαζικά και δυστυχώς η δημιουργικότητα και η έμπνευση των ανθρώπων συρρικνώνεται και συμπιέζεται. Με την προσπάθεια μας θέλουμε να σας αποδείξουμε ότι κάποιες τέχνες όπως η κεραμική για τον λόγο αυτό αξίζουν να εξερευνηθούν και να γίνουν πιο ευρέως γνωστές στον κόσμο.

Η εταιρεία μας

Η ιδέα για την εταιρείας μας εμπνεύστηκε όταν εργαστήκαμε στον χώρο αυτό και γνωρίσαμε ότι η τέχνη της κεραμικής έχει απεριόριστες δυνατότητες, καθώς είναι η επιτομή της  δημιουργικότητας, διότι εάν υπάρχει η κατάλληλη τεχνική τότε ό,τι μπορούμε να φανταστούμε μπορεί να πάρει μορφή.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλάθι αγορών