Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 55€

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται μέσω Comvos Express courier ή με ταχυμεταφορική ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας. Σε περίπτωση που αποσταλεί με την εταιρεία Comvos express και δεν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή παράδοσης ,η παράδοση εκτελείται από συνεργάτη courier -μεταφορική .
Χρόνος παράδοσης: Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν σε Χερσαία και Νησιωτική Ελλάδα και 1-5 για Δυσπρόσιτες περιοχές.
Κόστος αποστολής
Α. ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η εταιρεία , μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες απ’ όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές γίνονται με Comvos express courier και είναι δωρεάν για αγορές άνω των 55 ευρώ. Αν οι αγορές είναι κάτω των 55 ευρώ, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 3.30 ευρώ.
Αν ο πελάτης επιθυμεί την συνεργασία με άλλη μεταφορική από αυτήν που συνεργαζόμαστε, θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσει εγκαίρως με την παραγγελία του στο e-mail: artgilos@gmail.com
Οι παραγγελίες, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, αποστέλλονται εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, καιρικές συνθήκες κ.λπ..),τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω e-mail.Σε δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται από την εταιρία μεταφορών. Αποστολές δεν πραγματοποιούνται Σάββατο, Κυριακή και αργίες.

Καλάθι αγορών