Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 55€

Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας με επιπρόσθετο κόστος 1€
σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος εκτός των νησιωτικών περιοχών, κατά τη στιγμή της παράδοσης με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Παραδόσεις δεν γίνονται Σαββατοκύριακα και αργίες.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ – ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Artgilos δέχεται τις πιστωτικές-χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Diners και Discover. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (3D Secure, SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Καλάθι αγορών